Recepten uit de Indische Keuken - ontdekt met ons de heerlijkste Indische gerechten

Gebruikerswaardering:  / 0
ZwakZeer goed 

Djaganan

Ingredienten

  • 6 à 7 kemirienoten
  • prinsesseboontjes
  • snijbonen
  • witte kool
  • peentjes
  • trassi
  • zout
  • chilipeper

Bereiding

  • Snijd de prinsesseboontjes, snijbonen, witte kool en peentjes in stukjes, kook ze gaar in water met een beetje zout, giet ze af en laat ze droog uitlekken.
  • Laat de kemirienoten in de oven poffen, haal de kern er uit en stamp ze met een stukje trassi en chilipeper fijn.
  • Doe alles in een pannetje, voeg er een stukje tamarinde bij en roer er zoveel water door dat alles goed gebonden is.
  • Doe er dan de groenten doorheen en dien het op.
 

Nieuwe gerechten

Sajor Bajem Djagoeng (Spinazie soep met mais)

Sajor Bajem Djagoeng

Spinazie soep uit Indonesie, lekker fris in de lente

Gado Gado

Heerlijk vegetarisch recept.

Atjar Ketimun

Makkelijk vegetarisch recept.

Oerab (groenten salade met kokos)

Groentensalade met kokos.

Djaganan

Een gezond vegetarisch recept uit Indonesie.
Loading ...