Recepten uit de Indische Keuken - ontdekt met ons de heerlijkste Indische gerechten

Kerrie Telor

Gebruikerswaardering:  / 0
ZwakZeer goed 

Ingredienten

  • 6 Hardgekookte eieren
  • ½ eetlepel koenjit
  • 1 grote ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 theelepel trassi
  • 1 theelepel fijn gesneden sereh
  • ½ theelepel peper
  • 2 lomboks
  • 2 djeroek - poeroet
  • 2 salam bladeren
  • 2 cm. dik santenblok
  • olie
  • zout

Bereiding

  • Verzamel de kruiden, m.u.v. de djeroek poeroet, salam, en lombok en stamp deze fijn
  • Braad de gestampte kruiden in olie
  • Voeg vervolgens de santen, bladeren, lomboks en de eieren toe
  • Kook alles goed door totdat de kerrie dik wordt (voeg al roerend af en toe een beetje water toe)
 

Nieuwe gerechten

Sajor Bajem Djagoeng (Spinazie soep met mais)

Sajor Bajem Djagoeng

Spinazie soep uit Indonesie, lekker fris in de lente

Gado Gado

Heerlijk vegetarisch recept.

Atjar Ketimun

Makkelijk vegetarisch recept.

Oerab (groenten salade met kokos)

Groentensalade met kokos.

Djaganan

Een gezond vegetarisch recept uit Indonesie.
Loading ...