Recepten uit de Indische Keuken - ontdekt met ons de heerlijkste Indische gerechten

Orak Arik

Orak Arik is een lekker Indisch roerbakgerecht van groenten en eieren. Binnen 45 minuten heeft u dit gerecht klaar!

Ingredienten

  • 1 1/2 ons spitskool
  • 1 teen knoflook
  • 1 ei
  • 1 ui
  • een kwart theelepel peper
  • 1 lepel aromat
  • 1/2 lepel vetsin
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • zout naar smaak

Bereiding

  • Spitskool fijnsnijden en wassen.
  • Ui en knoflook fijnsnijden.
  • Selderie fijnsnijden en wassen.
  • Fruit de knoflook en de ui in de hete olie.
  • Voeg de spitskool toe en fruit de groente mee totdat er vocht vrijkomt en de spitskool slap begint te worden.
  • Wanneer het groentenat kookt, voegt men een ei toe.
  • Laat het even stollen waarna men het ei voorzichtig door de groente schept.
  • Voeg de selderie toe.
  • Voeg tot slot de resterende kruiden toe en maak op smaak af.
 
Loading ...