Bamisoep - bami godok

hoofdgerecht voor 4 personen

  • Kook de bami gaar en uit laten lekken
  • Klaar houden voor gebruik
  • Van de kip 1,5 liter bouillon trekken
  • Is de kip gaar, haal deze eruit en in kleine stukjes plukken
  • Laat de bouillon op een klein vuur sudderen
  • Bamboespruiten in schijfjes snijden
  • Voeg de kip en de rest van de ingrediënten toe
  • Kruiden naar eigen smaak toevoegen
  • Nu de bami erbij en alles goed doorroeren
  • Maak een omelet en snij deze in kleine stukjes
  • Garneer er de bami mee

  • 250 gram dunne bami 5-6 champignons fijngesneden
  • 12 peultjes in reepjes
  • 150 gram kippenborst
  • 1 flinke plak ham in reepjes
  • 4 worteltjes in reepjes
  • 0,5 blikje reboeng (bamboespruiten)
  • 1 handje taugé schoongemaakt
  • zout
  • peper
  • vetsin