Bami Godok
Bami soep uit Indonesie
Ingrediënten:
- 250 gram dunne bami 5-6 champignons fijngesneden
- 12 peultjes in reepjes
- 150 gram kippenborst
- 1 flinke plak ham in reepjes
- 4 worteltjes in reepjes
- ½ blikje bamboespruiten
- 1 handje taugé schoongemaakt
- zout
- peper
- ve-tsin
Bereidingswijze
- Kook de bami gaar en uit laten lekken. Klaar houden voor gebruik.
- Van de kip 1,5 liter bouillon trekken. Is de kip gaar, haal deze eruit en in kleine stukjes plukken.
- Laat de bouillon op een klein vuur sudderen. Bamboespruiten in schijfjes snijden.
- Voeg de kip en de rest van de ingrediënten toe.
- Kruiden naar eigen smaak toevoegen.
- Nu de bami erbij en alles goed doorroeren.
- Maak een omelet en snij deze in kleine stukjes. Garneer er de bami mee.