Recepten uit de Indische Keuken - ontdekt met ons de heerlijkste Indische gerechten

Kue Talam (kleurenpudding)

Kue Talam (kleurenpudding) als toetje

Recept voor overheerlijke pudding.

Ingredienten

  • Voor de bruine laag:
  • 0,75 liter melk
  • 200 gram bruine basterdsuiker
  • 75 gram maïzena
  • Ingrediënten witte laag:
  • 0,5 liter melk
  • 15 gram maïzena
  • 1 eetlepel vanillepoeder
  • zout

Bereiding

  • Maak de maïzena aan met een gedeelte van de melk.
  • Kook de rest van de melk met de basterdsuiker en voeg het bij de aangemaakte maïzena.
  • Giet de massa in een schaal die niet te diep is.
  • Gebruik voor de witte laag wederom een gedeelte van de melk voor de maïzena.
  • Kook de rest van de melk met zout en vanille en voeg het bij de aangemaakte maïzena.
  • Giet de massa over de bruine laag en laat het afkoelen.
  • Snij het voor serveren in punten.
 
Loading ...